Kézilabda

2023.04.05. 12:25

Kovács Védával erősített a DKKA

Szabó Szabolcs

Kovács Véda

Forrás: dkka

Kovács Védával, tehetséges fiatal játékossal bővül a DKKA jövő évi felnőtt kerete – jelentette be tegnap a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.
Kovács Véda Pécsett ismerkedett meg a kézilabdázás alapjaival, de hosszabb ideig játszott Kozármislenyben. Kis kecskeméti kitérő után a pécsi PTE-PEAC csapatától érkezik Dunaújvárosba, posztját tekintve főként balátlövőként számít majd játékára a szakvezetés.

Kovács Véda a klub hivatalos közösségi oldalán elmondta:
– Nagyon örülök, hogy megadatott ez a lehetőség ilyen fiatalon, sokat szeretnék még tanulni és fejlődni és ehhez pedig megfelelő hely lesz számomra Dunaújváros. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas és kemény időszak áll előttem, hiszen élvonalbeli csapathoz érkezem, de mindent meg fogok tenni, annak érdekében, hogy megfelelően helyt álljak. A céljaim közül a legfontosabb, hogy bebizonyítsam, képes vagyok megugrani ezt az akadályt és hasznos, pozitív tagja tudok lenni a dunaújvárosi együttesnek, mind a pályán, mind a pályán kívül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában