Labdarúgás

2023.03.29. 09:30

Hétközi meccsen ma itthon játszanak

A labdarúgó NB III. közép csoportjának huszonnyolcadik fordulóját szerdán délután rendezik. A Dunaújváros FC csapata a Meton-FC Dabas SE együttesét fogadja. A találkozó 16 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban.

Gróf András

Illusztráció.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az újvárosiak vasárnap szoros küzdelemben szenvedtek vereséget a bajnokesélyes Hódmezővásárhelyi FC vendégeként, ami erőt adhat a dabasiak elleni összecsapásra. A vendégek jelen pillanatban huszonkét ponttal a bajnoki tabella tizenötödik helyén állnak. A tavaszi szereplésük azonban egy igazi vesszőfutás, hiszen az eddig hét meccsükön egyetlen pontot sem szereztek. Ráadásul a húsz kapott gól mellett csupán egyszer találtak az ellenfelek hálójába. A vendégek mai kezdő tizenegyéből biztosan hiányzik majd Domokos Bálint, aki az előző körben megkapta az ötödik sárga lapját, így egymeccses pihenő vár rá. Az újvárosiaknál hasonló okok miatt senkinek sem kell kihagyni a mai találkozót. 

A forduló további párosítása: Újpest FC II.–Szolnoki MÁV FC, MTK Budapest II.– ESMTK, Ferencvárosi TC II.– Szekszárd, Majosi–Kecskemét II., PTE-PEAC–Iváncsa, Monor–Bánk-Dalnoki LA. A Balassagyarmati VSE és a Makó FC visszalépése miatt a Paks II., valamint a Cegléd lesz szabadnapos. A Budapest Honvéd-MFA II.–Hódmezővásárhelyi FC találkozó elmarad, aminek az az oka, hogy a fővárosiak nyolc játékosa szerepel a különböző korosztályos válogatottakban. A Honvéd vezetősége megkereste a Hódmezővásárhelyt, halasszák el a mérkőzést. Az egyeztetések során azonban nem sikerült olyan időpontot találni, ami a hódmezővásárhelyieknek megfelelt volna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában