Labdarúgás

2023.03.18. 01:06

A vármegye pályáin

Gróf András

Illusztráció.

Fotó: DH

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom felnőtt osztályában ezen a hétvégén már 15 órakor kezdődnek az összecsapások. 
Az Aquantis másodosztály 16. fordulójában a dobogós csapatok közül papíron a legkönnyebb dolga a Nagykarácsonynak van, hiszen a jelenleg pont nélkül álló Nagyvenyim otthonában lép pályára. A listavezető KK Grain Kft.-Mezőfalva a középmezőnyhöz tartozó Belo­iannisz gárdáját fogadja. Ez a párharc szorosabbnak ígérkezik, mivel az ősszel is csupán egy gól döntött a három bajnoki pont sorsáról. A Baracs a múlt heti hazai döntetlent követően az idénynyitót sikerrel vevő Káloz pályáján próbálja meg pontjai számát gyarapítani. Kiegyensúlyozott küzdelem várható az Előszállás–Adony- összecsapáson. A Horfer Serleg harmadosztály 16. fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek, a Rác­almás Rác­keresztúrra látogat, a Kulcs a Szabadegyházát fogadja. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában