Minden információ egy helyen

2023.02.16. 17:30

Megújult honlapját mutatta be a DKSE vezetősége

Szerdán délelőtt a Vigadó étteremben mutatta be megújult honlapját és közösségi elérhetőségeit a DKSE vezetősége. Térképen a klub élete és a szurkolók/leendő támogatók által is követhető versenynaptár.

Szabó Szabolcs

Mátyás Gábor, a DKSE elnöke elmondta, közel egy éven át dolgoztak a fejlesztőkkel az új honlapon Fotó: LI

Fotó: LI

Dunaújváros - A helyi sajtó előtt mutatta be megújult digitális elérhetőségeit a ­DKSE vezetősége. A Vigadó étteremben tartott sajtóeseményen Mátyás Gábor, a DKSE elnöke elmondta: 
– Közel egy éve fogalmazódott meg a gondolat az elnökségben, hogy szükségünk lenne egy új, informatív honlapra. Az ötletelést számos egyeztetés, majd tett követte. Az alapvető motivációt a röplabdázóink már elkészült honlapja jelentette. Informatív, látványos és a klub eredményeit is jól mutatja meg. Így vettük fel a kapcsolatot a fejlesztővel. Elkezdődött egy közös gondolkodás, amelynek eredményét már bárki szemlézheti, aki rákeres a dkse.eu-ra. A fejlesztő cég részéről Matus Ádám vezérigazgató elmondta: – A röplabdázóknak korábban készített oldal remek alapot jelentett. Tény, hogy sokat egyeztettünk. A cégünk részéről hat kiváló szakember dolgozott 360 órán át, hogy ez a honlap jól működjön. A további fejlesztésben is partnerek vagyunk, hiszen számunkra is remek kihívást jelentett e honlap felépítése. 

A DKSE elnöksége mutatta be a klub új webes oldalát Fotó: Laczkó Izabella

Szárszó Lajos, az esemény házigazdája, egyben a dkse.eu munkatársa bemutatta a honlapot. 
A DKSE honlapján követhetők a klub szakosztályainak aktuális eseményei. A versenynaptár megmutatja, a csapatok éppen hol/mikor játszanak. A friss hírek rovatban a klubbal kapcsolatos, aktuális információk szerepelnek, és ami talán a böngészőknek is fontosabb: az adott szakosztályok történeti háttere is elérhető a honlapon keresztül. Mátyás Gábor kiemelte, a régi honlap sem lesz inaktív, a továbbiaknak is elérhető lesz, egyfajta archívumként. 
A honlap mellett a klub Facebook-oldala is megújult. Itt folyamatosan publikálják a klubbal kapcsolatos friss információkat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában