Találkozó

2022.11.16. 21:48

Korábbi játékosaikat várják a helyi bajnokikra

Nemes gesztusként, a Dunaújváros FC hazai mérkőzéseire mindig várja, meghívja az egykori NB-s dunaújvárosi labdarúgókat, akik a Kohász, a Dunaferr és a ­DPASE színeiben szerepeltek.

Gróf András

Legutóbb az Újpest II. elleni találkozóra a Rideg Ferenc vezette 2002-es csapat látogatott ki

Fotó: DFC

A legutóbbi otthoni találkozón a Dunaújváros PASE (2002 év) felnőttcsapata Rideg Ferenc vezetőedzővel és az akkori kiváló játékosok egy részével látogatott ki a stadionba. Az egykori mester, Rideg Ferenc az edzői munkáján kívül rengeteget segített a csapatnak, játékosoknak, hogy igazi közösség jöjjön létre az akkor megalakult egyesület életében. Több alkalommal szervezett edzőtábort Gyulán, három alkalommal pedig összetartás gyanánt Ausztriába és Siófokra vitte el a csapatot, hogy összekovácsolja őket. Az 1998-as csapat meghatározója volt a megyei osztálynak, a hazai pálhalmai pályán szinte verhetetlenek voltak. Sikerük, barátságuk nemcsak a pályán, hanem azon kívül is megmutatkozott, hiszen huszonnégy év elteltével idén újra találkoztak Siófokon, ahol a régi szép emlékeket elevenítették fel. 

A meccsen Rideg Ferencen kívül Tóth László csapatkapitány, Daru Zsolt, Ladányi Norbert, Virág György, Kis István, Kovács Csaba, Szöllősi József, Csordás István, Bibel Zoltán, ifj. Rideg Ferenc vett részt. 
A DFC a válogatott meccse miatt most szombaton a PTE-PEAC ellen játssza utolsó idei hazai meccsét, amelyre ismét sok egykori kiváló játékost hívtak meg. Petrás Gábor programvezető tájékoztatása szerint azonban sajnos még hiányos a címlistájuk, ezért kérik, akik nem kaptak ímélben meghívót, azok vegyék fel a kapcsolatot Petrás Gáborral a +36-70/616-5941-es telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában