A megyei női csapatok hibátlan mérlege

2022.10.13. 19:45

Holtversenyben áll veretlenül az élen a Rácalmás és a Dunaújvárosi AC gárdája

A megyei kézilabda-bajnokságok hétvégi fordulójának mérlege alapján a körzetünkhöz tartozó női csapatok sikerrel vették mérkőzéseiket a harmadik fordulóban az összevont Fejér és Komárom-Esztergom megyei bajnokságban.

Gallai Péter

A Rácalmásban Szabó Gréta tíz gólt lőtt a Pázmándnak

Fotó: LI

Ácsi Kinizsi–DAC 29–32 (14–18) 
Dunaújvárosi AC: Balonyai A., Ráczné (kapusok), Gaják 1, Bujákiné 10, Dömök M. 1, Szilágyi 10, Kókai 5, Rácz, Kaiser 2, Jánosházi 3. Edző: Szűcs Judit. 

Rácalmás–Pázmánd 30–27 (13–12) 
Rácalmás: Kovács (kapus), Magyar, Molnár, Móricz 1, Szabó D. 4, Koncz 2, Farkas 3, Fehérné 1, Szabó G. 10, Danó 4, Osztotics 5. Edző: Tóth Tamás. 
A dunaföldvári Holler együttese szintén ebben a sorozatban is indult.

Soponyai SE–Holler UNFC 12–29 (5–13) 
Holler: Szerdahelyi (kapus), Ulicska A. 1, Hanyecz 5, Dortné, Berényi, Jilling 2, Szabados 11, Sinka 3, Orbán 4, Kaczor 3. Edző: Ulicska Milán. 
A bajnokságban két hibátlan csapat van, a Rácalmás és a DAC, holtversenyben vezetik a tabellát. A földváriak egy győzelem, döntetlen és vereség után a hatodik helyen állnak. A góllövőlistán, köszönhetően a mostani eredményességnek, a negyedik helyen áll a DAC-ból Bujákiné Kapinya Diána. 
A férfiak összevont bajnokságában döntetlenjével az ötödik helyen áll a Rácalmás, három forduló alatt szerzett három pontjával. 

Sárbogárd–Rácalmás 28–28 (17–17) 
Rácalmás: Hruby T., Nagy B. (kapus), Tóth Ta. 7, Nagy R. 9, Benke 4, Hajdók 3, Sátor 3, Schmidt, Kuhár 2, Szilágyi, Tóth Má., Szabó. Edző: Grebenár Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában