Együttműködés

2022.09.19. 20:13

Újabb támogató a DLSZ mellett

Újabb komoly támogatója lett Dunaújváros legnagyobb amatőr sportbázissal rendelkező szervezetének, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek – számolt be róla hivatalos közösségi oldalán a DLS

duol.hu

Kovács Zoltán és Petrás Gábor a megállapodás után

Fotó: DLSZ

A közlemény szerint a támogató cég a dunaújvárosi kötődésű ST Solar Kft., amelynek tulajdonosa, Kovács Zoltán megállapodást kötött a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, amit utóbbi részről Petrás Gábor látott el kéz­jegyé­vel. A szerződés értelmében a DLSZ által, a 2022/2023-as szezonban lebonyolított rekreációs programjainak sikerességében vállal szerepet, hiszen dunaújvárosiként fontosnak tartja az amatőr sportolást és kiemelten a labdarúgást. A megállapodás egy évre szól, aminek értelmében az ovifocikupától a női tornákon keresztül a szépkorúak eseményeinek szervezése is ebbe tartozik. 
Miután a tárgyalás sikeres volt mindkét fél részéről, ezért további együttműködést, valamint célokat tűzött ki Kovács Zoltán tulajdonos és Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában