Szeged

2022.02.23. 19:56

Zubairól és Skaliczkiról szektort neveztek el

A Pick Aréna tavalyi megnyitóján a legendák falának avatóján nyolc játékos és két sportvezető került fel a sportcsarnok falára.

Gallai Péter

 Hétvégén pedig, a Tatabánya meccs előtt megható, bensőséges ünnepség keretén belül avatták fel a dr. Szabó István orvosi szobát, a Pióker Sándor rehabilitációs szobát, a Gyenes Kálmán sajtódolgozót, a Simon József sajtóteraszt, a Skaliczki László és Zubai Szabolcs szektort. 

Skaliczki László volt a Szeged első bajnokcsapatának mestere, aki utána a Dunaferrel ért fel a csúcsra. Zubai pedig a Dunaferr együttesében nevelkedett, itt mutatkozott be az élvonalban és lett válogatott játékos. Kilenc évet töltött Dunaújvárosban, 2009 januárjában távozott a Pickhez, ahol tíz esztendőn át játszott, 2015-től csapatkapitánya volt az együttesnek, 2020-ban vonult vissza. 

– Nagyon jó érzés volt, mindenkinek nagyon jó érzés, ha elismerik, amit a klubért tett.Gyönyörű, ez egy olyan komplexum, ami mindenben rendelkezésére áll a játékosok részére. Kár, hogy itt nem tudtam játszani, picit fáj a szívem. Sokan kérdezik hiányzik-e a kézilabda: nem, nagyon jól elvagyok a játék nélkül. Van két gyönyörűszép kislányom, a kisebbik most lesz kétéves, gyönyörű életet élünk. Vadkerti Attilával csináljuk a szegedi női kézilabdaklubot, azért időben le vagyok kötve, de én osztom be, amit eddig nem mondhattam el magamról – mondta a 211-szeres válogatott az M4 Sportnak.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában