Foci

2022.02.05. 10:00

A DPASE leigazolt három rutinos labdarúgót

A Pécsvárad helyett a Főnix FC ellen játssza ma utolsó felkészülési mérkőzését az együttes

Gróf András

A bajnoki főpróbát szombaton tartják Barna Zsolték (b) Fotó: Laczkó I.

Fotó: LI

A 2021/2022. évi NB III. közép csoportjának tavaszi rajtjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata ma 12 órakor a Fejér megyei első osztály listavezetőjével, a Főnix FC együttesével játszik felkészülési mérkőzést. A összecsapást vagy a Dunaújváros Stadionban, vagy a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen rendezik. 

Távozott a sérülés miatt kevesebbet játszó Hegedűs Edvin

Eredetileg a Baranya megyei első osztályt vezető Pécsvárad lett volna az ellenfél a főpróbán, de ebben az időpontban több játékosuk is a megyei válogatottban szerepel, így lemondták a találkozót. 

A DPASE játékoskeretében történtek a változások a téli átigazolási időszakban. Távozott a belső védő Hegedűs Edvin, aki a nyáron került a csapathoz, de a sérülések miatt csak tizenegy alkalommal tudott pályára lépni. Érkezett viszont három rutinos labdarúgó. A 30 éves Huszty Dániel belső- és szélső védő poszton is bevethető. Játszott a többi között az Újbuda, a Budafok és az Iváncsa együtteseiben. Legutóbbi csapata a BLSZ első osztályban szereplő THSE-Szabadkikötő volt. A középpályán szereplő Tölgyesi Viktor komoly első- és másodosztályú rutinnal rendelkezik. A 30 éves labdarúgó Pécsről érkezett, de megfordult a Kecskemét, a Békéscsaba, az Ajka és a Tiszakécske csapataiban is. A 32 éves Bozsoki Imre a belső védő poszton mozog otthonosan. Az őszi szezonban a harmadosztály nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE gárdájában szerepelt, ahol tizenhat alkalommal kezdőként lépett pályára.  

 

Jó eredmények - Az eddig lejátszott felkészülési mérkőzéseken jó eredményeket ért el a DPASE gárdája. Az első mérkőzést hazai pályán a VLS Veszprém ellen játszotta az együttes, amelyet 3–1-re megnyert. A második meccs a másodosztályú BFC Siófok otthonában 2–2-es döntetlennel zárult, csakúgy, mint a Bicskén lejátszott találkozó, 0–0. Legutóbb hazai pályán a Paksi FC második számú együttese ellen 3–2-re nyert a dunaújvárosi alakulat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában