Kézilabda

2022.02.07. 20:32

A DKKA szombaton kiválasztó napot tartott

Gallai Péter

A DKKA szombaton megtartotta a szezonban második kiválasztóját a sportcsarnokban, amelyre a 2006–2009-ben született tehetséges lányokat várták. Ezúttal is szép számú jelentkező regisztrált az eseményre, amelyen a klub teljes utánpótlás-edzői stábja részt vett a szakmai igazgató és az ügyvezető mellett. 

A 2006–2009-es korosztály tagjai jelentkezhettek Fotó: DKKA

A DKKA honlapjának beszámolója szerint már a technikai feladatok során felfigyeltek néhány igazán ügyes sportolóra, amit az erőnléti stáb mérései is megerősítettek. A felmérések után a hagyományoknak megfelelően ebéddel kedveskedtek a fiataloknak. 

A kétkapus játék előtt az edzők személyesen beszélgettek a eddigi tapasztalataikról, kézilabdázáshoz fűződő viszonyukról a fiatalokkal, illetve arról, mennyire elkötelezettek a DKKA-hoz való csatlakozásra. A kiválasztóra Debrecenből, Szegedről, Vácról, Tamásiból is érkeztek jelentkezők, ami azt jelenti, továbbra is jól cseng a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia neve a kézilabdázni vágyók körében. A felmérés eredményéről a klub a jövő héten e-mailben fogja értesíteni a résztvevőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában