Röplabda

2021.12.23. 13:00

Kövessy Balázs a válogatottnál

DH

Kövessy Balázs, a DSE Röplabda Akadémia utánpótlásedzője meghívást kapott az U18-as női válogatott edzőtáborába, amit a Magyar Röplabda Szövetség szervezett, és december 23-ig tart – írja a klub honlapja. Ezt követően – a két ünnep között – a Mariborban rendezendő Mevza tornán is szerepet kap, mint pályaedző lesz jelen, ezzel segítve a lányok felkészülését. 

– Nem ismeretlen a válogatottlégkör, hiszen a Tomanóczy Tibor és Beregszászi Szabolcs vezette válogatott mellett már statisztikusként dolgoztam. Nagyon örülök neki, hogy Horváth András szövetségi kapitány és Erdősné Balogh Erika másodedző rám gondoltak, ez nagy megtiszteltetés. Az edzői pálya állandó tanulással jár, szinte karrierünk végéig nyitottnak kell lennünk az új dolgokra, ez egy tökéletes lehetőség erre. Szeretem az új ingereket, biztos, hogy jól fogom érezni magam a közegben. Eléggé emberközpontú vagyok, hamar megtalálom a kollégáimmal is, és a lányokkal is a közös hangot azért, hogy a legjobb formánkat tudjuk nyújtani a két ünnep közötti maribori torna alatt – nyilatkozta Kövessy Balázs. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában