kézilabda

2021.10.20. 20:50

Szoros meccsen búcsúztak a kupától

A férfikézilabdázók Magyar Kupájának első fordulójában volt érdekelt a Dunaújvárosi AC NB II-es együttese szerdán este hazai pályán.

Gallai Péter

2021.09.18. Dunaújvárosi Atlétikai Klub-Kiskőrös NBII felnőtt férfi kézilabda mérkőzés Dunaújváros Sportcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Csermák Gábor csapatára nehéz feladat, az egy osztállyal feljebb szereplő, NB I/B-s Pécs várt. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat lép tovább.

DAC – Pécsi VSK 31–34 (15–14)

DAC: Imre, Pap (kapusok), Takács 7 (4), Borsos R. 5, Pócs 2, Bicskei 1, Márfi 1, Domak 2 (1), Markovics 1 (1), Jovics 2, Borsos M. 9, Bereck, Vajai.

Jovics Viktorék magasabb osztályú rivális ellen búcsúztak a szerdai meccsen
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az első játékrészben remekül tartotta magát a dunaújvárosi csapat, sőt, a szünetre minimális előnnyel mehetett. A második játékrészben is sokáig szoros volt az állás, 22–22 után aztán egy kicsit meg tudtak lépni a vendégek, három gólra növelve előnyüket, 27–30. Ezt a különbséget aztán meg is tudták őrizni a derekasan helytálló dunaújvárosi együttessel szemben.

A folytatásban vasárnap bajnoki mérkőzés következik, szintén hazai pályán. A pontvadászatban eddig háromból hármat nyerő gárda a Kolics János vezette Kalocsát fogadja 15 órától a sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában