Búvársuli SE

2021.10.25. 20:12

Már ötödik alkalommal: októberi seregszemle

Október 30-án, azaz ezen a héten szombaton Dunaújvárosban, a Fabó Éva Sportuszodában a Búvársuli SE és a Magyar Búvár Szakszövetség rendezésében már az ötödik alkalommal szólítják versengésre a korosztályos úszókat.

Horváth László

A korosztályos búvárúszók legjobbjai ugranak majd medencébe szombaton Fotó: HL

Az idei őszi megmérettetésen az úszóiskolák korosztályos legkiválóbbjai ugranak majd vízbe különböző távolságokban és stílusban.

Az esemény hivatalos nevén Laktanya Fa-Ker Uszonyos­úszó verseny, amelyre a versenyzőkön és a hozzátartozókon kívül jó szívvel várják a szurkolókat, érdeklődőket. Az uszodába történő belépéshez azonban néhány fontos szabályt be kell tartani. Ezek a következők: a versenyen kizárólag egészséges versenyző, edző, csapatkísérő, szervező és egyéb közreműködő vehet részt.

Az említetteken kívül más személyek – nézők – kizárólag érvényes védettségi igazolvány felmutatásával léphetnek majd be.

A Fabó Éva Sportuszodában a közreműködők (rendezők, önkéntesek, versenybírók, stb.) számára a rendezvény teljes időtartalma alatt kötelező, amíg a versenyzők, hivatalos kísérők, nézők esetében javasolt a maszk használata!

A korosztályos búvárúszók legjobbjai ugranak majd medencébe szombaton
Fotó: HL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában