lábtoll-labda

2021.10.19. 19:19

Ismét egy országos versenyt rendeztek

duol.hu

Irowa Noel tehetséges, még csak serdülőkorú Fotó: Gárdonyi

A járványügyi rendelkezések, szigorítások következtében mintegy másfél éves kihagyás után ismét Dunaújvárosban rendeztek országos lábtoll-labda versenyt, első alkalommal az ifjúsági korcsoportnak. Szombaton a Gárdonyi-iskolába öt egyesület hetvennégy versenyzőjét várták.

– Nagy örömömre városunkból egyre többen választják a sportágat. Ennek is köszönhető, hogy a szövetség versenynaptárában már a második országos rendezésű versenyének adhatjuk a helyszínét. A mostanin huszonhét dunaújvárosi versenyző indult. Bár ezúttal nem sikerült felállnunk a dobogóra – reálisan nem is ez volt most a cél –, de nagyon tetszett a játéka mindenkinek. A kevesebb gyakorlattal rendelkezők tapasztalatot szerezhettek a megmérettetésen, a rutinosabbak többsége viszont még nem is tartozott ebbe a korcsoportba. Nagy lelkesedéssel és küzdeni akarással álltak pályára. Ízelítőt kaptak abból, ha komolyan gondolják a sportággal való foglalkozást, hova lehet eljutni a játékban. Legközelebb 2022 februárjában várjuk az ország lábtoll-labdázóit iskolánkba, az évnyitó ob-ra – tájékoztatta lapunka Kohán Árpádné, a gárdonyisok vezetője.

Irowa Noel tehetséges, még csak serdülőkorú
Fotó: Gárdonyi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában