jégkorong

2021.10.20. 19:52

Angels: egy hetest számoltak a borsodiakra

Második találkozóját is magabiztos sikerrel, kapott gól nélkül hozta le Miskolcon az Angels NJSE a magyar női jégkorongbajnokság U25 B jelzésű kiírásában.

Szabó Szabolcs

DVTK Jegesmedvék – Angels NJSE 0–7 (0–4, 0–2, 0–1)

Angels: Fejér – Csányi, Cselényi 1 (1), Czeilinger, Kováts 1, Szilágyi 1 – Jakab 1 (1), Tóth 2, Palkó (1), Barna (1), Kovács J. 1, Kovács K.

Kováts Andrea (11) egy gólt szerzett a DVTK ellen
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A találkozón a legfontosabb kérdések már az első játékrészben eldőltek. Az Angyalok rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, és már a 4. percben megszerezték a vezetést Tóth Gabriella révén. Ezt követően Jakab, majd ismét Tóth korongja talált utat a miskolciak kapujába. A harmad vége előtt öt másodperccel pedig Kováts Andrea megszerezte a vendégek negyedik gólját.

A játék képe a következő két harmadban sem változott, az Angels dominált. A középső húsz percben két emberelőnyt is góllal zártak az újvárosiak, előbb Kovács Jázmin, majd Cselényi Viktória volt eredményes. A záró játékrészben egy gól született, azt is az Angels szerezte, a vége előtt két és fél perccel Szilágyi Fruzsina állította be a végeredményt (0–7). Győri Tamás csapata november 7-én, az FTC otthonában folytatja a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik