jégkorong

2021.09.22. 21:38

Két pontvadászatban is ott lesznek az Angyalok

Nem unatkozott az elmúlt hetekben sem az Angels NJSE csapata, amely legutóbb szeptember 19-én hazai jégen fogadta a hamarosan kezdődő pontvadászat újoncát, a White Sharks gárdáját, és győzőt 11–2-re.

Szabó Szabolcs

2021.03.06. Angels-Hatvan FC női jégkorong Jégcsarnok Dunújáros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Mozgalmas idény előtt állnak az újvárosi jégkorongozó hölgyek, hiszen – mint azt klub már korábban bejelentette – a 2021/2022-es szezonban két pontvadászatban is érdekeltek lesznek majd a játékosok. A tavalyi idényhez hasonlóan ott lesznek az U25 B-jelzésű bajnokságban, amelyre ezúttal tizenegy klub jelezte indulási szándékát. Továbbá, a Nyugat Magyarország névre hallgató válogatottal szerepelnek majd az U25 A-jelzésű bajnokságban is. Ez új formáció, több dunántúli egyesület lányaiból áll majd össze. A keret első közös gyakorlása augusztus végén volt Veszprémben. Az Angels NJSE hivatalos közösségi oldalán megjelent információ szerint a Rampage Girls csapata lesz a „nyugati válogatott” házigazdája és Kőszegtől, Kaposváron át, Dunaújvárosig összesen hét egyesület kiemelkedő lányai kapnak szerepet az említett ligában.

A gyergyószentmiklósi tornán kétszer is meccseltek a hatvaniakkal az Angyalok Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/DH-archív

A kerettel kapcsolatos további hír, hogy Cselényi Viktória és Koczka Jozefina újra csatlakozott az újvárosiakhoz. A járványhelyzet miatt tavaly elmaradt, ám idén szeptember második hétvégéjén ismét megrendezték Gyergyószentmiklóson a II. Székelyföldi Jégkorongtornát, amelyen öt csapat – Fox Hockey Gyergyószentmiklós, Csíkszereda, Debreceni HK, Hatvani Gigászok, Angels NJSE – mérte össze erejét. Az első meccsükön az Angyalok 5–1-re kikaptak a házigazdáktól, a második találkozón, azonban már 9–0-ra múlták fe­lül a debrecenieket. A második nap szoros csatában kikaptak a csíkiektől, majd a rendes játékidőben 0–0-ra végeztek a hatvaniakkal. A büntetőpárbaj végén a hevesiek örülhettek. A torna bronzmeccsén ismét a hatvaniak következtek, ezúttal azonban már Győri Tamás tanítványai lehettek elégedettebbek a lefújást követően (2–1), így a II. Székelyföldi Jégkorongtorna harmadik helyét szerezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában