kispályás labdarúgás

2021.09.26. 09:20

Dunaferr siker az Alcufer Kupán

Csodálatos környezetben, magas színvonalon megrendezett tornán vett részt a Dunaferr kispályás labdarúgó csapata Gyirmóton. – tájékoztatta lapunkat Tóth Imre csapatvezető.

duol.hu

A kilencedik alkalommal megrendezett ALCUFER Kupára címvédőként érkezett a dunaújvárosi alakulat, hiszen 2019-ben meg tudta nyerni a tornát az együttes, 2020-ban pedig nem került megrendezésre a koronavírus járvány miatt a torna. A csoport küzdelmeket a szombathelyeik ellen kezdték, (MVJ Kft) magabiztos győzelemmel (7:0). A folytatásban a Kirchoff várt a csapatra. Az esztergomi fiúk 5:1 arányban maradtak alul, majd a csoportdöntőben 3:3-ra végeztek a K&H csapata ellen. Jöhettek a az egy mérkőzéses meccsek, vagyis a kieséses szakasz. Itt az Ajka volt az ellenfél, akik meglepetésre búcsúztatták a remek erőkből álló házigazda ALCUFER csapatát, pedig ők már egy alkalommal tornagyőzelemnek is örülhettek.

Fotó: amatőr felvétel

Nagyon odafigyelve, koncentráltan játszottak az újvárosiak és végül 3:0-ra legyőzték a Veszprém-megyei csapatot, így az elődöntőre készülhettek. A legjobb négy között a nagyon masszív társaság benyomását keltő GyMSM Rendőr-főkapitányság válogatottja ellen lépett pályára a DUNAFERR és kemény csatában kiharcolta a továbbjutást. A döntőben a nap kiemelkedőnek számító nagy magabiztossággal menetelő Kormányhivatal alakulata várt a csapatra. Meg is szerezték gyorsan a vezetést a győriek, de még a félidő előtt sikerült egalizálni. A második játékrészben a torna gólkirálya Fischer Zsigmond betalált és ekkor már nálunk volt az előny. A hajrában mindkét csapat gólratörően játszott, azonban újabb gólt a DUNAFERR ért el, így a tornagyőzelem is megszületett. A gyönyörű ALCUFERR stadionban újvárosi sikernek örülhettek a dunaújvárosi játékosok és a szimpatizánsok, mert sokan elkísérték a csapatot a remek hangulatú tornára.

Fotó: amatőr felvétel

A torna eredményhirdetésén megemlékeztek a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt Bába Mihályról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában