jégkorong

2021.09.03. 21:36

A sok hiba ára az Acélbikák veresége

A Titánok ellen játszotta pénteken itthon soros edzőmérkőzését az együttes

Gallai Péter

Inkább a küzdelem dominált a találkozón

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Gyergyói HK ellen 8–3-ra elveszített szerdai találkozó után pénteken délután újabb edzőmérkőzést játszott hazai pályán a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong-együttese, ezúttal a Titánok csapatával.

DAB – Titánok 0–5 (0–0, 0–2, 0–3)

DAB: Pinczés B. (Ollári), – Lőczi, Pozsár, Erdély, Dudkin, Szappanos – Benke, Bobcek, Pinczés O., Szűcs, Németh P. – Farkas, Szécsi, Németh Á., Horváth, Somogyi – Bubnov, Tamás, Druja, Marosi, Gebei. Vezetőedző: Leo Gudas.

Titánok: Horváth – Dobmayer 1, Ambrus 1, Fekete, Parragi 1, Harcsei – Dolinar, Németh, Lundin, Keceli, Nochta 1 – Nagy, Kucsma, Dézsi, Fodor, Alapi – Szabó, Kaposi, Csiszer 1, Mayer. Vezetőedző: Anatolij Bogdanov.

Hazai oldalon Török kisebb sérülés miatt kihagyta a mérkőzést, amelynek első harmadát több hiba és kimaradt helyzet jellemezte mindkét oldalon.

A másodikban, a 36. percben aztán Ambrus révén a vendégek megszerezték a vezetést, majd rá két percre Nochta távolról rálőtte a korongot, ami utat talált a hazai kapuba. A játékrész inkább volt küzdelmes, mint látványos.

A záró felvonás kezdetén a DAB odaszorította az ellenfelet kapuja elé, a csapat próbált szépíteni, de miután előnyben sem sikerült betalálni, egy kontra után Csiszer háromra növelte a Titánok vezetését. A folytatásban is több ziccert alakítottak ki az újvárosiak, de azok is kimaradtak. Az utolsó öt percet aztán végig szimpla és kettős emberhátrányban töltötték az Acélbikák, ami alatt még két újabb gólt kapott a csapat.

A mérkőzést követően szurkolói ankétot rendezett a klub, amelyről hétfői lapunkban számolunk be

Inkább a küzdelem dominált a találkozón
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában