ovifoci

2021.06.25. 17:30

Több mint egy focikupa

A dunaújvárosi óvodásoknak ez nagy élmény

Gallai Péter

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Nagy sikerrel zárult csütörtökön az ovifocikupa, amit a DLSZ rendezett meg a Margaréta tagóvodában, és a Százszorszép egység sikerével zárult, de itt mindenki nyertes volt.

Petrás Gábor főtitkár értékelésében lapunknak elmondta, kiváló hangulatú, nagyszerű rendezvényen vannak túl.

– Ez az esemény nem csak a labdarúgásról szólt, egy nagy dzsembori is volt egyben, összesen kilencvennégy óvodás részvételével. Nagyszerű volt látni, milyen nagy boldogsággal vetették magukat a játékba. Akik éppen nem voltak pályán, azokat ügyességi versenyek, arcfestés várta, emellett finomságokkal – étellel, itallal, édességgel – is kedveskedtünk nekik támogatóink jóvoltából, és írószereket is kaptak, na és nagy sikere volt az ugrálóvárnak. Természetesen minden részt vevő csapat kapott kupát, és minden gyermek érmet a szövetségtől. Hivatalos bíró, Futó János vezette a találkozókat, és örömmel mondhatom, hogy még egy sárga lapos figyelmeztetést sem kellett alkalmaznia – mondta.

Petrás Gábor kiemelte, sokan az arcukra, kezükre a magyar nemzeti színeket festették, és nem kevesen szurkoltak is a magyar válogatottnak a Németország elleni találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában