jégkorong

2021.06.02. 21:46

A DAB-kapus, Pinczés Bendegúz is hosszabbított

duol.hu

20210206 Dunaújváros Dunaújvárosi Acélbikák - Debreceni Atlétikai Club U21 junior férfi jégkorong mérkőzés a Dunaújváros Jégcsarnokban Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Acélbikák kapusa, Pinczés Bendegúz szerződést hosszabbított a klubbal. A játékos a 2018/2019-es szezonban mutatkozott be a felnőttcsapatban, és sorozatban negyedik szezonját kezdi az Acélbikáknál. A Dunaújvárosban is nevelkedő hokis Székesfehérvárról került újra Dunaújvárosba négy évvel ezelőtt, elsősorban a juniorcsapathoz. Első szezonjában tizenegy meccset játszott az Erste Ligában.

A hosszabbítással kapcsolatban a játékos így nyilatkozott a csapat hivatalos honlapjának:

„Sikerült megállapodnom a vezetőséggel, ami természetesen nagy öröm számomra. Szeretnék nagyon sokat segíteni egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel a következő szezonbeli csapatnak, és szeretném bebizonyítani magamnak, illetve sok dunaújvárosi szurkolónak, hogy igenis meg tudom állni a helyemet a felnőttcsapatban. Minden erőmmel azon leszek, hogy az együttest segíteni tudjam. Remélem, ti is teljes mellszélességgel a csapat mellett álltok majd. Hajrá, Bikák, hajrá, Dunaújváros!”

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában