dunaújváros/Rácalmás

2021.04.14. 21:18

A hétvégén már pályán a megyei együttesek

Fontos, a megyei bajnokság tekintetében úgynevezett négypontos rangadót nyert meg a legutóbbi fordulóban a Rácalmás SE, amely a remek játékosokból álló Martonvásárt múlta felül komoly különbséggel.

Szabó Szabolcs

A hétvégén pályára lép a DAC és a Rácalmás SE női csapata is

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Rácalmás SE – Martonvásári KSE 35–23 (17–11)

Rácalmás SE: Hruby (Hegedűs) – Tóth 4, Horváth 6, Benk 3, Schmidt 3, Reichert 9, Szilá­gyi, Tóth M., Hajnal 2, Nagy R. 8.

A Martonvásár gólszerzői: Szabó 6, Kántor 5, Orisek 4, Török 2, Kiss 3, Deák 1, Dobos 1, Kerényi 1.

Igazi négypontos csatát vívott még húsvét előtt a házigazda Rácalmás és a konkurens Martonvásár csapata. A rácalmási gárda élt a hazai pálya előnyével, és a mérkőzés egészét tekintve jóval jobban gazdálkodott helyzeteivel is. A rangadó már az első fél­időben eldőlt, majd a hazaiak még fokozták a tempót, és nem adtak esélyt a martonvásáriaknak. A Rácalmás e győzelemmel bejelentkezett a bajnoki címért is, hiszen az első három gárda közel azonos pontszámmal áll. Izgalmas lesz tehát a véghajrá.

A rácalmási férficsapat számára már a bajnoki cím a tét a következő fordulókban

A Rácalmás legközelebb április 17-én, szombaton a Sárbogárd csapatát fogadja majd hazai környezetben. A rácalmási hölgyek legutóbb – március 27-én – hazai környezetben 24–24-es döntetlent játszottak az Ácsi Kinizsi együttesével, április 17-én 16 órától pedig a Mór együttesével játszanak a rácalmási sportcsarnokban.

A szintén a női megyei kézilabda-bajnokságban érdekelt DAC gárdája jelenleg az ötödik helyet foglalja el a tabellán, és vasárnap a dunaújvárosi sportcsarnokban fogadja az Ácsi Kinizsi gárdáját. SzSz

A hétvégén pályára lép a DAC és a Rácalmás SE női csapata is
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában