labdarúgás

2021.03.05. 20:35

A másodosztály is kezd

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság Viszlo Trans első osztályának tizen­nyolcadik fordulójában ma két, vasárnap pedig öt mérkőzést rendeznek. A most induló másodosztály Groupama-csoportjában pedig minden meccset vasárnap játszanak.

Gróf András

Az első osztályban a DUFK együttese ma a listavezető Sárosd Kronos Sport gárdáját fogadja. Az összecsapás helyszíne a Dunaújváros Stadion lesz. A dunaújvárosiak az előző körben döntetlent játszottak a sereghajtó Mány vendégeként. A sárosdiak ellen minden bizonnyal sokkal nehezebb dolguk lesz. A tabellán elfoglalt helyezések alapján a találkozó egyértelmű esélyese a vendégcsapat. A hazaiak pontszerzése is bravúrnak számítana.

Az Adony Mezőfalván játszik a tavaszi nyitányon Fotó: Horváth László

A játéknap másik mai találkozója a Bodajk–Enying mérkőzés lesz. A vasárnapi program: Lajoskomárom–Tóvill-Kápolnásnyék, Mór–Tordas Fész Zrt., Martonvásár–Sárbogárd, Kisláng–Főnix FC, Ikarus-Maroshegy–Mány. Az Ercsi Kinizsi szabadnapos.

A másodosztályban holnap rajtol a tavaszi idény. A forduló rangadóját Mezőfalván rendezik, ahol az ötödik helyezett házigazdák a negyedik pozícióban lévő Adonyt fogadják. A hazaiak győzelmük esetén pontszámban utolérhetik a vendégeket. Az Előszállás a nagyvenyimi sportpályán játszik a Szabadegyházával. A második Baracs ezúttal Seregélyesre utazik, a nagykarácsonyiak pedig Polgárdiban lépnek pályára. A tizennegyedik forduló további párosítása: Aba Sárvíz–Vajta, LMSK Cobra Sport–Káloz. Ebben a fordulóban a Szabadbattyán csapata lesz szabadnapos. Mindkét osztályban 14.30-kor kezdődnek a mérkőzések zárt kapuk mögött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában