Kézilabda

2021.02.23. 18:40

A hölgyek idegenben is simán hozták a kötelezőt

Két győzelem és egy vereség lett térségünk csapatainak hétvégi mérlege az összevont Fejér és Komárom-Esztergom megyei kézilabda-bajnokságokban.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

A Rácalmás SE női együttese magabiztos sikerrel zárta szombati vendégszereplését Martonvásáron.

Martonvásári KSE – Rácalmás SE 26–36 (14–15)

Rácalmás: Kovács Anikó (Kálmán Lina) – Varga 7, Osztotics, Szabó 5, Panyik 6, Farkas 5, Koncz 1, Szabó 9, Solymosi 3. Edző: Pók Ferenc.

A rácalmásiak eddig lejátszott tizenegy találkozójukon tizennégy pontot gyűjtöttek és a harmadik helyen állnak a tabellán. Legeredményesebb játékosuk Szabó Gréta, aki eddig hatvanhét gólt szerzett az idényben. Pók Ferenc csapata szombat délután a Kisbér KC-t fogadja a rácalmási sportcsarnokban.

A Dunaújvárosi AC vasárnap a sereghajtó Környével játszott a tatabányai sportcsarnokban, és a papírformának megfelelően győzött a sereghajtó ellen.

Környe SE – DAC 19–27 (11–16)

DAC: Balonyi, Reszegi –Szűcs 4, Édl 2, Jánosházi 3, Kókai 4, Kaiser 5, Erdélyi 4, Tancsa 3, Bebesiné 2.

Pavelekné Kovács Judit együttese jelenleg a hetedik a megyei pontvadászatban, vasárnap délben hazai környezetben a székesfehérvári FKC Senior ellen lépnek pályára.

Nagy Richard tizenkét gólja is kevés volt a sikerhez
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A férfiaknál némi meglepetésre a dobogós Rácalmás SE vereséget szenvedett az utolsó előtti Mórtól vasárnap.

Móri KSC – Rácalmás SE

31–30 (17–17)

Rácalmás: Nagy (Hruby, Hegedűs) – Szabó 1, Tóth T. 2, Horváth 3, Benke 4, Hajdók 3, Szilágyi 2, Somogyi 2, Tóth M., Hajnal 1, Nagy R. 12. Edző: Princes Attila.

A hazaiak négy perccel a vége előtt 30–26-ra vezettek, innen hiába nyitott a Rácalmás nagy hajrát, már csak szorossá tudták tenni a végjátékot.

A csapat eddig kilenc találkozón van túl, hat győzelem, valamint három vereség a mérlege. Az így szerzett tizenkét ponttal a harmadik helyet foglalják el a táblázaton.

Princes Attila gárdája a velencei Tópart Team Handball Club ellen folytatja a bajnoki pontvadászatot szombaton hazai pályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában