a jelentkezési határidő január 20

2021.01.04. 20:51

Toborzó: játékvezetői tanfolyam

Az utóbbi években egyre több játékvezető „öregszik” ki, hagyja el a pályát, ám helyükre mintha nem azonos arányban érkezne az utánpótlás, ezért az MLSZ, ahogy már korábban is, intenzív toborzásba, kampányba kezdett.

Káldor András/FMH

20200716 Mór A Dózsa György út átadó ünnepsége - az útpálya átépítését és az útburkolat cserét követően A képen: Arany Tamás önkormányzati képviselő Fotó: Nagy Norbert NN Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Nagy Norbert

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága alapfokú labdarúgó-játékvezetői tanfolyamot indít. Palotai Károly, Puhl, Sándor, Kassai Viktor nevét elég megemlíteni azok közül, akik a nemzetközi porondon is letették a névjegyüket, ám szűkebb pátriánkból Arany Tamás neve is jól cseng, hiszen a móri játékvezető 15 éven át volt az NB I egyik legnépszerűbb bírója, rangos nemzetközi találkozókon dirigált, manapság pedig az FMLSZ játékvezetői bizottságának elnöke.

A képzésre a jelentkezési határidő január 20., a megnyitó január 23-án lesz, és tekintettel a kialakult helyzetre, online zajlik majd a tanfolyam. Az időtartama 65 óra, ami március végén, április elején ér véget. A oktatások szombatonként 10 órától lesznek. A feltételek között szerepel a betöltött 14. élet­év, erkölcsi bizonyítvány, a tanfolyam legalább 70 százalékán történő részvétel. A fizikai teszthez érvényes sportorvosi engedély kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában