A találkozó az ötödik játszmában dőlt el

2020.09.27. 21:28

Nagy csata, bravúros győzelem

A röplabda Extraliga alapszakaszának második fordulójában vasárnap délután a VRC Kazincbarcika együttesét fogadta a Dunaferr SE csapata.

Gróf András

Fotó: Zsedrovits Eniko

Dunaferr SE – VRC Kazincbarcika 3:2 (-23, 23, -27, 24, 7)

Dunaferr SE: Mészáros D., Ambrus B., Boa Sz., Garrett, Tomanóczy B., Cranston, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Sümegi L. (liberó), Hatvany Zs., Balázs B., Laczi, Majoros, Bohnicsek, Kecskeméti B. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Kazincbarcika: Péter M., ­Páez, Ciupa, Simkó, Árva M., Budai, Dudás T. (liberó). Csere: Földes, Guilherme, Bibók, Csizmadia. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Blain Cranston (b) óriási meccset játszott csapatával
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Ötjátszmás, rendkívül fordulatos csatában nyerte meg a találkozót a házigazda együttes. Az első játszmában, szoros küzdelemben a vendégek diadalmaskodtak, de sikerült a Dunaferr gárdájának egyenlíteni. A harmadik szett ismét a borsodiaké volt, igaz ehhez 29 pontot kellett szerezniük. A folytatásban kiélezett játszmában sikerült újra egalizálni az állást. A mindent eldöntő ötödik szettet azonban már simán nyerték a hazaiak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában