vízilabda

2020.09.15. 21:47

A győztesek megérdemelt pihenőjüket tölthetik

A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics vízilabdázói múlt héten kedden megvédték címűket a Magyar Kupában, miután egy góllal legyőzték az UVSE gárdáját.

Gallai Péter

Budapest, 2020. szeptember 8. A gyõztes Dunaújváros játékosai ünnepelnek a kupával a nõi vízilabda Magyar Kupa döntõjében játszott UVSE - Dunaújváros mérkõzés végén a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2020. szeptember 8-án. A Dunaújváros címét megvédve 7-6-ra nyerte a finálét. MTI/Szigetváry Zsolt

Fotó: Szigetváry Zsolt

– Háromgólos hátrányból sikerült megnyernünk a meccset, nagyon örülök, hogy sikerült megvédeni a címet, mivel elég nehéz időszakon vagyunk túl és nagyon sokat készültünk erre. Fura volt, hogy végigedzettük a nyarat, ilyenkor általában pihenő szokott lenni. Úgyhogy most a döntő után jöhetett a jól megérdemelt szünet, amire már szerintem mindenki nagyon várt. Hétfőn viszont újra elkezdjük a felkészülést a nemsokára kezdődő bajnokságra – idézte a csapat honlapja Sajben Viktóriát.

Horváth Brigitta azt mondta, nagyon büszke a csapatra, hiszen a sok akadály ellenére meg tudták védeni a címüket. – Ebben a másfél hét szünetben pedig a nyaraláson van a hangsúly. Rengeteget edzettünk a karantén alatt egyénileg, a nyarat szintén szünet nélkül „letoltuk”, most pedig mindenki pihenhet. Számomra az aktív pihenés a legideálisabb feltöltődés. Igyekszem minél jobban kikapcsolódni, hogy majd ismételten száz százalékon kezdhessem el a munkát, a bajnokságra való felkészülést – mondta.

Bajnoki rajt a Tatabányával

A kiírás szerint, és reméljük nem jön közbe semmi, szeptember 26-án kezdődik a bajnokság. A dunaújvárosi együttes a rajton a Tatabányát fogadja, a kupadöntő visszavágója, első nagy rangadójuk október 24-én lesz hazai pályán az UVSE ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában