Ma a Kozármisleny ellen játszik a DKKA gárdája

2020.08.14. 14:00

„Szépen haladunk, a közösség épül”

Jelentősen átalakult az előző szezonhoz képest a DKKA felnőtt női csapata. Az eddigi felkészülési munkáról, valamint a jövő terveiről az újvárosiak rutinos játékosával, Kazai Anitával beszélgettünk.

Szabó Szabolcs

Fotó: archív

Dunaújváros

Az eredeti menetrend szerint a Kohász ma a Vác csapatát fogadta volna a rácalmási csarnokban.

– Igen, a csapat és a szakvezetés is arra készült, hogy egy hozzánk hasonló játékerőt képviselő csapattal tudjuk majd tesztelni, hol is tartunk. A Vác helyett a szintén remek erőkből álló Kozármisleny ellen lépünk majd pályára.

A DKKA rutinos játékosától arra is kíváncsiak voltunk, miként gondol az új csapattársakra és az új szakvezetésre.

Kazai Anita évek óta biztos pontnak számít a DKKA keretében –
most is a csapat egyik kulcsembere Fotó: archív

– Jó a hangulat, itt mindenki azért dolgozik, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Természetesen minden edző más és más elképzelést képvisel, és ez így van rendjén. Úgy látom, a rutinosabb és a fiatalabb játékosok is megtalálták a közös hangot Vágó Attilával, aki egy elismert fiatal szakember. Még számos dologban kell fejlődnünk, de az edzések alkalmával is azt látom, hogy mindenki motivált és megtesz mindent. Ez egy új csapat, idő kell, hogy a játékban is kialakuljanak a megfelelő kapcsolatok, de úgy vélem, hogy jó úton járunk – mondta el lapunknak Kazai Anita, aki a mai felkészülési találkozóról is beszélt:

– Sajnálom, hogy a Vác lemondta meccset, hiszen jó lett volna egy közel hasonló képességű csapattal mérkőzni. Ettől függetlenül komolyan készülünk, hiszen már közeleg a jövő heti Kulcsár Anita Emléktorna is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában