labdarúgás

2020.08.06. 20:59

Második forduló a kupasorozatokban

Az előttünk álló hét végén a 2020/2021. évi Magyar Kupa és Fejér Megyei Kupa második fordulóját rendezik.

Gróf András

Fotó: LI

A Magyar Kupa második Fe­jér megyei fordulójának a párosítása a következő: Sárbogárd–DUFK, Bodajk–Enying, Sárosd Kronos Sport–Tordas Fész Zrt., Lajoskomárom–Martonvásár, Főnix FC–Tóvill–Kápolnásnyék, Ikarus–Maroshegy–Mór. Az első három összecsapás szombaton 17 órakor, a többi mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. A továbbjutás ebben a fordulóban is egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, hosszabbítás nincs, a továbbjutásról büntetőrúgásokkal döntenek a csapatok.

A Fejér Megyei Kupában a Baracs a Nagykarácsonyt fogadja
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A Fejér Megyei Kupa második fordulójában a körzetünkhöz tartozó csapatok a következő párosításban lépnek pályára. A szombati program: Nagyvenyim–Vajta. A vasárnapi meccsek: MPF-Ráckeresztúr–Adony, Kulcs–Szabadegyháza, Baracs–Nagykarácsony. Minden találkozó 17 órakor kezdődik. A továbbjutás ezúttal is egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, az alacsonyabb osztályú csapat a továbbjutó. Azonos osztályú csapatok esetében a továbbjutásról büntetőkkel döntenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában