labdarúgás

2020.08.20. 21:03

Hazai pályáján javíthat a Kálóz ellen a Mezőfalva

Az elmúlt héten a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában megkezdődött a 2020/2021. évi szezon. Az előttünk álló hétvégén már a második fordulót játsszák az együttesek.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban pénteken rendezik Lajoskomárom – Tordas Fész Zrt. összecsapást, szombaton pedig a Sárbogárd – Mór találkozót. Az újonc DUFK vasárnap a Mány együttesét fogadja a Dunaújváros Stadionban. Az újvárosiak számára nem kezdődött jól a szezon, hiszen az első körben 7–0-ra kikaptak az Ikarus-Maroshegy otthonában. Ezúttal talán nagyobb esélyük lesz, mivel a mányiak is a nyáron jutottak fel az első osztályba. A vasárnapi játéknap további programja a következő: Kisláng – Sárosd Kronos Sport, Martonvásár – Főnix FC, Ercsi Kinizsi – Tóvill-Kápolnásnyék, Enying – Ikarus-Maroshegy. Ezúttal a Bodajk együttese lesz szabadnapos.

Az adonyiak újabb győzelemre készülhetnek
Fotó: Horváth László

A másodosztály Groupama csoportjában szombaton Polgárdiba látogat a Baracs gárdája. Mindkét együttes magabiztos győzelemmel rajtolt, tehát izgalmas csatára számíthatnak a nézők a két, jó formában lévő csapat összecsapásán. A többi mérkőzést vasárnap rendezik. A Mezőfalva az első körben ötgólos vereséget szenvedett Adonyban, ezúttal a Káloz ellen javíthatnak hazai környezetben. Az adonyiak a Sárvíz otthonában gyűjthetik be a három bajnoki pontot, ami nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, hiszen a vendéglátók az első fordulóban tíz gólt kaptak Vajtán. A hazai vereséggel nyitó Nagykarácsony pedig Lepsénybe utazik. A további párosítás a következő: Seregélyes – Szabadegyháza, Szabadbattyán – Vajta. Ezúttal az Előszállás együttese lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a Nagyve­nyim – Beloiannisz mérkőzést szombaton rendezik. A vasárnapi találkozók párosítása a következő: Vajta II – Besnyő, Nagylók – Kulcs, Dég – Lajoskomárom II, Rácalmás – Cece, Sárszentágota – Alap.

A Nagyvenyim – Beloiannisz találkozó 17.30, az összes többi mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában