DPASE

2020.07.12. 21:24

Megérdemelt győzelem az első edzőmérkőzésen

Szombaton délelőtt a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen lejátszotta első felkészülési találkozóját a 2020/2021. évi NB III-as labdarúgó-bajnokságra készülő Dunaújváros PASE együttese.

Gróf András

Fotó: Zsedrovits Eniko

Az újvárosiak ellenfele a szintén harmadosztályban szereplő MOL Fehérvár FC II gárdája volt.

DPASE – MOL Fehérvár FC II 3–1 (2–0)

Dunaújváros PASE: Pokorni – Tóth Á., Lakatos G., Hompót D., Zámori, Dorogi R., Barna Zs., Áman, Novák Zs., Szepessy R., Kesztyűs. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Csere: Orczy, Al-Sheraji, Halász P., Kovács B., Németh G., Mayer.

MOL Fehérvár FC II: Dala M. – Fodor P., Vágó G., Tóth A., Illés R., Tóth B., Horváth B., Major, Géresi, Molnár M., Galacs. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Csere: Rádai, Maxim, Zólyomi, Rónaszegi, Papp M.

Még rekkenő hőségben játszottak a csapatok szombaton Pálhalmán Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az időjárás nem igazán kedvezett a játékosoknak, hiszen rekkenő hőségben kezdődött az összecsapás. A hazaiak bátor játékkal nyitottak, aminek következtében már a találkozó elején megszerezték a vezetést. A tizenkettedik percben Novák Zsombor talált a székesfehérváriak kapujába (1–0). A folytatásban változatos küzdelmet láthattak a nézők, amelyben mindkét kapu előtt adódott számos gólszerzési lehetőség. A játékrész hajrájában a dunaújvárosi alakulat növelte az előnyét. A harmincnyolcadik percben a DPASE mezében először pályára lépő Kesztyűs Máté szerzett gólt (2–0). A fordulást követően hamar szépítettek a vendégek (2–1), ami azonban nem szegte kedvét a hazaiaknak. A hatvanhetedik percben a csereként beállt Kovács Barnabás találatával újra kétgólos előnybe került a DPASE (3–1). A hármas sípszóig hátralévő időben is a hazai akarat érvényesült a pályán, így teljesen megérdemelten szerezték meg a győzelmet első nyári edzőmeccsükön.

A tervek szerint a következő felkészülési meccs július 18-án ismét hazai környezetben lesz, az ellenfél a szintén harmadosztályú Veszprém.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában