maradj otthon

2020.03.25. 20:05

Ezúttal otthon kell a legjobbnak lenni

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia honlapja is közzétette azt a felhívást, amit a hazai szövetség adott ki, miszerint most hazai pályán, otthon kell a legjobbnak lennünk!

Gallai Péter

20191014 Dunaújváros Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia -Motherson-Mosonmagyaróvár Kézilabda Club NB I. női kézilabda mérkőzés a dunaújvárosi Sportcsarnokban A képen: Grosh Vivien (18) Horváth Bernadett (10) Fotó: Zsedrovits Enikő ZSE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Enikő

„A Magyar Kézilabda Szövetség mindenkit arra biztat, hogy a koronavírus-járvány idején maradjon otthon, vigyázzon magára, ezzel segítse, hogy minél előbb újraindulhassanak a mérkőzések!

– Nagyon sajnáljuk, hogy több mint egy hete nem láthatunk mérkőzéseket, és a játékosok csak otthon edzhetnek, ám most az emberélet a legfontosabb, és azzal segíthetünk másokon a legtöbbet, ha otthon maradunk. A szövetség munkatársaival más keretek között, otthonról, de teljes intenzitással folytatjuk a munkát – mondta el Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója. – Ezért hirdettük meg kezdeményezésünket, mert most hazai pályán tudunk a legtöbbet segíteni: otthonról – mindenkinek! Kérjük a sportolókat, sportszervezeteket is, hogy álljanak az összefogás mellé! Hazai pálya! – Állj te is az összefogás mellé!” – áll a felhívásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában