labdarúgás

2020.02.15. 08:30

Ma újabb felkészülési mérkőzést játszanak

Az MTK Budapest elleni két Magyar Kupa-találkozó között szombaton újabb felkészülési mérkőzést játszik a Dunaújváros ­PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Budapest 20200212 Labdarúgás 2020 Magyar kupa MK MTK Dunaújváros Fotó Szabó Miklós Nemzeti Sport Barna Zsolt Bíró Bence

Fotó: Szabó Miklós

A pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen 11 órakor kezdődő összecsapáson a VLS Veszprém lesz az újvárosiak ellenfele. A vendégek az NB III nyugati csoportjában jelenleg a kilencedik helyen állnak. A találkozó jó alkalom lesz, hogy a DPASE játékosai a sok műfüves gyakorlást követően a természetes gyepszőnyegen is újra pályára lépjenek.

Barna Zsolték (b) három góllal kaptak ki az MTK elleni kupapárharc első meccsén F.: Szabó Miklós

A fővárosiak elleni szerdai kupamérkőzésen nem sikerült Lőrincz Emil tanítványainak a hálóba találniuk, ám a harmadosztályú ellenféllel szemben minden bizonnyal több lehetőség adódik majd a támadójáték begyakorlására. A felkészülés monotóniáját megtörő két tétmérkőzés ugyan jól illeszkedik a programba, de a dunaújvárosiak számára elsődleges cél a bajnokság tavaszi szezonjára történő, minél jobb forma kialakítása. Ennek egyik állomása lesz a szombat délelőtti megmérettetés.

Az MTK Budapest elleni kupavisszavágót, amely a legjobb nyolc közé jutásért zajlik szerdán 18 órakor rendezik a Dunaújváros Stadionban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában