Jövő héten szombaton rendezik meg az első edzőmérkőzést

2020.01.14. 21:09

Elkezdte a felkészülést a DPASE

Dunaújváros Az NB III Közép csoportjának tavaszi szezonjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata hétfőn megkezdte az edzéseket.

Gróf András

Fotó: LI

A március 8-án rajtoló bajnoki pontvadászat előtt azonban az MTK elleni Magyar Kupa-párharc vár Lőrincz Emil vezetőedző tanítványaira, így fel kell gyorsítani a formába hozási időszakot. – Összességében vegyes őszt tudhatunk magunk mögött. Azonban kifejezetten biztató, és büszkék lehetünk arra, hogy a Magyar Kupában még talpon vagyunk. Szerencsére nem a nulláról kell a fiúkat felépíteni, mivel a kiadott házi feladat végett jó erőben jöttek vissza a pihenőről.

Tóth Ákosék a vidámparki műfüves pályán gyakorolnak
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Természetesen ezáltal a felkészülés más ritmusban zajlik majd, mint eddig. Szerintem szerencsés az, hogy a felkészülés negyedik és ötödik hetében Magyar Kupa-mérkőzést kell játszanunk. Bízom benne, hogy kupaszereplésünk pozitív lesz, ami jótékony hatással lesz a további munkára. A lehetőségeink behatároltak, így nagy változás nem várható a keretben. Csak azok a kérdőjeles emberek, akik iránt érdeklődnek, vagy a hozzájuk fűzött reményeiket nem váltották be. Sajnos nincs a látókörünkben olyan potenciális játékos, akivel érdemes lenne tárgyalni. Célunk, a sikeres felkészülés után jó rajtot vegyünk, és minél több pontot gyűjtsünk a tavasz folyamán.

A felkészülési mérkőzések programja: III. Ker. TVE – DPASE (január 25. 11 óra), DPASE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (február 1. 11 óra, műfüves pálya vidámpark), DPASE – Kiskőrösi LC (február 8. 11 óra, a helyszín még kérdéses), DPASE – VLS Veszprém (február 15. 11 óra), DPASE – Érdi VSE (február 22.), MOL Fehérvár FC II – DPASE (március 1. 11 óra).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában