kézilabda

2020.01.29. 09:30

A kupában is megyei rangadót vív a DKKA és az Alba

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolt Magyar Kupa negyedik forduló párosítása szerint ma a Dunaújváros KKA – Alba FKC mérkőzést rendeznek 18 órakor a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Jankó Árpád

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Kohász és a fehérvári együttes mérkőzésének pikantériája, hogy néhány nappal ezelőtt a bajnokságban is találkozott a két megyei gárda. Ezen a Kohász győzedelmeskedett. A január 10-én rendezett bajnokin a szünetben még 14–11-re a fehérváriak vezettek, a második fél­időben azonban fordítottak Triscsukék, és 23–22-es győzelmükkel elhozták a bajnoki pontokat a megyeszékhelyről.

A Magyar Kupában a mai játéknapon a Vác az Érddel, a Szombathely a DVSC-vel mérkőzik meg. A további párosítások a következők: NEKA – Kisvárda, Szent István SE – Siófok KC, Eszterházy SC – MTK Budapest. A versenykiírás értelmében az NB I 2018/19-es szezonjának 1-2. helyezettjei az 5. fordulóban kapcsolódnak be a Magyar Kupa sorozatába.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában