sokkal jobbak voltak

2019.12.02. 19:26

A listavezető simán elvitte a pontokat a spártaiaktól

Gallai Péter

Fotó: LI

Vasárnap az egyetemi sportcsarnokban a listavezető Debrecent fogadta a Dunaújvárosi Egyetem-Rudas Floorball Team csapata. Az ellenfél eddig hibátlan mérleggel menetelt a bajnokságban, így óriási kihívást jelentett a találkozó a dunaújvárosiak számára, akik a mérkőzés előtt egy győzelemmel és két döntetlennel szerzett négy ponttal álltak.

DUE-RFT – Debrecen 4–13 (2–7, 1–2, 1–4)

DUE-RFT: Majorosi – Balázs, Jadlószki, Kiss, Komjáti, Kovács, Krukk, Lendvai, Magosi, Petrovickij, Mitli, Siklósi, Sója.

Az első gólt emberelőnyben a dunaújvárosiak szerezték Kovács révén, ám az öröm nem tartott sokáig, a vendégek fél percen belül egyenlítettek, s nem telt el hatvan másodperc, már a vezetést is megszerezték. Innen beindult a debreceni henger, s még ötször zörgették meg a dunaújvárosi hálót, közben Szabónak sikerült még betalálnia.

 

A folytatásban derekasan igyekezett helytállni a DUE-RFT együttese, de az éllovas végül simán nyert, amivel megszakította a hazaiak a veretlenségi sorozatát.

A spártaiak idei utolsó mérkőzésüket vasárnap 18 órától a Komárom ellen vívják az egyetemi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában