a határidő november 14

2019.11.01. 14:15

Próbajáték és toborzó – felvételi nap a DKKA-nál

Gallai Péter

Fotó: HK

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia tanulmányi tájékoztatóval és próbajátékkal egybekötött toborzót hirdet a 2005-ben, 2006-ban, illetve 2007-ben született kézilabdás lányok számára, november 18-án, hétfőn, 16 órától a sportcsarnokban. A délután folyamán a próbajáték és az edzés mellett részletes információt kaphatnak a megjelentek a szükséges tudnivalókról, illetve a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma is előadást tart az iskolai tudnivalókról. Az edzésen különböző labdás feladatok és felmérések lesznek. Az alkalomra edzésfelszerelés (cipő, zokni, rövidnadrág, póló, labda) szükséges.

Információ és jelentkezés a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia elérhetőségein (Györgyné Oblisz Anita technikai vezetőnél) lehet az iroda új címén (Dunaújváros, Városháza tér 1., B épület, 2. emelet, 220-as iroda), telefonon a 30/539-1147-es számon, vagy a [email protected] e-mailen.Fontos: a tehetségkutató napon előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni, a határidő november 14., csütörtök 12 óra.

Szurkolói buszt indítanak a Kisvárda elleni mérkőzésre

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy az akadémia lehetőséget biztosít a jegyet és bérletet vásároló szurkolók számára, hogy eljussanak a nem Dunaújvárosban rendezett hazai NB I-es mérkőzésekre. Ezért szurkolói buszt indítanak a november 8-i, Kisvárda elleni találkozóra. Ennek díja egységesen: 500 Ft/fő, amely magában foglalja az oda és visszautat is. Ennek igénybevételéhez előzetesen a DKKA irodájában (Városháza tér 1., B épület, 2. emelet, 220-as iroda, munkanapokon 9–12 és 13–15 óra között) lehetséges jelentkezni a díj készpénzes befizetésével. Kérik, regisztrációkor minden esetben jelezzék, ha nem bérletesek, azaz mérkőzésjegyet kívánnak vásárolni Szekszárdon. Egyúttal annak típusát (felnőtt/diák/nyugdíjas) is meg kell adni.

vezető képünk archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában