A Mezőfalvára könnyebb, a Nagyvenyimre nehezebb feladat vár

2019.11.01. 14:34

Nagykarácsony otthoni derbije

A megyei labdarúgó-bajnokságok következő fordulójában a másodosztályban minden mérkőzést vasárnap 13.30 órától rendeznek meg.

Gallai Péter

Hosszúra nyúlt sikertelen sorozatát zárta el egy küzdelmes győzelemmel a nagykarácsonyi csapat Fotó: Balogh Tamás / Dunaújvárosi Hírlap

Érintett együtteseink közül az ötödik DUFK a hatodik Nagykarácsonyhoz utazik, ami rangadó lesz, hiszen mindkét együttes azonos pontszámmal áll, igaz a dunaújvárosiak kilenccel több gólt szereztek eddig, mint ellenfelük. A Baracs idegenben is esélyes az LMSK-val szemben, az Adony otthon az Aba-Sárvíz ellen, az Előszállás pedig kiesési derbin szerepel Seregélyesen. További párosítás: Ráckeresztúr – Vajta, Sárbogárd II – Pusztaszabolcs-Iváncsa II, Szabadegyháza – Kálóz.

A harmadosztályban szombaton – a többi meccset vasárnap 13.30 órától rendezik – az utolsó helyen álló Kulcstól nagy bravúr lenne, ha nyerni tudna a Lajoskomárom II vendégeként. A Rácalmás otthon gyűjthet be fontos pontokat az előtte álló Cece ellen. A harmadik Nagyvenyimre nem vár könnyű meccs hazai pályán, a Sárszentágota csak két ponttal van lemaradva tőlük. A listavezető Mezőfalvának nem okozhat gondot otthon az alsóházi Alap. További párosítás: Mezőszilas – Dég, Vajta II – Nagylók.

vezető képünk archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában