Fehér Zsolt csapata ezúttal szeretné meglepni a címvédőt

2019.11.29. 09:30

Az éllovas Berettyó következik

A futsal NB I 12. fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC a bajnoki éllovas Berettyóújfalu otthonában lép pályára ma este fél héttől.

Balogh Tamás

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A berettyóiak eddigi mérlege önmagáért beszél, az eddigi tizenegy mérkőzésen összesen két pontot veszítettek. Ez volt az emlékezetes, a Debrecen elleni 3–3-as eredménnyel végződő döntetlenjük. Bár azóta is minden rivális vérre menő csatákat vív ellenük, eddig nem igazán kegyelmezett az éllovas, amely 31 pontjával vezeti az első osztályú pontvadászatot.

Az újvárosi fiúkra fárasztó pénteki nap vár, hiszen Berettyóújfalura utazni még az autópályán sem leányálom, ám az igazi kihívást a pénteki esti rangadó jelenti majd.

Sáhó Kristófékra (14) újabb kemény rangadó vár
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Fehér Zsolt tanítványainak minden bizonnyal végig keményen kell majd dolgozniuk, hogy esélyük legyen a pontszerzésre.

Nyilvánvaló, hogy nem föltett kézzel lépnek a pályára a mieink, elvégre az idei bajnokságban már számos előre nem vált meglepetés született. A következőt miért ne szállíthatná éppen a Dunaferr DUE Dutrade gárdája?

Némi bátorsággal arra fogadhatunk, hogy a tabella első három helyezettje aránylag magabiztosan várhatja a következő fordulókat, ám azt még e csapatok sem vehetik biztosra, hogy sétagalopp lesz a számukra minden mérkőzés.

Szeghy Szabolcs így nyilatkozott lapunknak a berettyói kaland előtt: – Nem emlékszem az elmúlt tíz szezonból olyanra hogy a 4. és a 10. helyezett között mindössze 1-2 meccs differencia lett volna. Öldöklő csata folyik a felsőházért, ez már tisztán látszik. Én mindig elmondom, hogy a befektetett munka fog dönteni a végén. A szerencse hosszú távon mindig azok mellé szegődik, akik tesznek érte. Remélem, most sem lesz másképp! Szeretnénk meglepetést okozni a ma esti rangadón.

Tovább szűkült az újvárosiak kerete

Fehér Zsolt a DH-nak elmondta: – A bajnokság legerősebb csapatához látogatunk! Tudjuk, hogy nagyon nehéz és kemény mérkőzés vár ránk! Szeretnénk kellemetlen perceket szerezni az éllovasnak, és bravúrt elérni. Ezt annak ellenére is állítom, hogy az amúgy is szűk keretünkből ezúttal három-négy meghatározó játékos is hiányozni fog!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában