floorball

2019.10.08. 01:48

Negyedikre meglett a győzelem

A magyar floorball bajnokság Salming férfi ob I-es kiírásában vitézkedő Dunaújvárosi Egyetem – Rudas Floorball Teams a negyedik fordulóban, hazai pályán megszerezte első győzelmét az idei szezonban. A sikert az eddig veretlen Kazincbarcikai Ördögök bánták.

Szabó Szabolcs

20190921 Dunaújváros Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesület Spartans-Phoenix Fireball SELaczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

DuE-RFT – Kazincbarcika 6–4 (2–1, 2–0, 2–3)

Gólszerzők: Kiss Péter, Kovács Balázs (3), Krukk Balázs, Magosi Erik. Illetve: Szobonya (2), Firtkó, Beges.

A találkozó előtt a hunfloor­ball.hu szakportál a forduló egyik rangadójaként harangozta a párosítást. Nem véletlenül, hiszen a barcikaiak az első három körben nem hibáztak, az újvárosiak pedig már nem nyertek, mindhárom meccsükön egyre javuló játékot mutattak.

Remek játékkal lett meg a spártaiak első sikere
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az első játékrész kiegyenlített csatát hozott, a spártaiak a második harmadban léptek meg 4–1-re, és ezt az előnyt a záró szakaszban eggyel meg is toldották (5–1). A vendégek nem adták fel, de 5–3-as állásnál Krukk gólja lezárta a meccset, bár a szépítés még összejött a borsodiaknak, a pontszerzés már nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában