a tó körül is tekernek

2019.08.15. 21:05

Úsznak és eveznek a Balcsiban

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület vezetősége úgy döntött, hogy a 2019/2020-as szezonra való felkészülést utánpótlás csapataival idén rendhagyó módon a Balatonon kezdi. Részben az uszodahiány okozta nehézségek miatt, illetve a környezetváltozásnak az edzésmunkára való pozitív hatása miatt döntöttek így.

Gallai Péter

Több mint 100 játékos és edzőik, oktatóik „költöztek” Balatonvilágosra erre az időszakra.

Majd a felnőttcsapat egyelőre még foghíjas kerete is a magyar tengernél vetette bele magát a munkába, és a hullámokba is, nem éppen strandolás céljából. Ugyanis az edzésprogramban – tavalyhoz képest van, amiből dupla az adag – szerepel a többi között a Balatonvilágosról Balatonaligáig tartó úszás, visszafelé pedig ugyanezen táv megtétele kajakkal. Emellett Sárbogárdon az uszodában lábtempós lövőedzéseket is végeznek egy-egy alkalommal. Természetesen nem marad el a fizikai erősítés sem, ezen felül pedig még egy Balaton körüli kerékpártúra is „színesíti” a lányok felkészülési programját.

Kicsik és nagyok a magyar tengernél kezdték a munkát Fotó: DFVE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában