megyei kupa

2019.05.24. 07:12

Büntetőkkel húzta be a trófeát az Ercsi

Gróf András

Szerdán rendezték meg a 2018/2019. évi labdarúgó Fejér megyei Kupa hely­osztó mérkőzéseit a Dunaújváros Stadionban. A bronzmérkőzést a másodosztály Groupama csoportját jelenleg vezető Vajta, és az első osztály tavalyi bajnoka, az Ikarus-Maroshegy gárdája vívta. Az osztálykülönbséget hamar érvényesítették a székesfehérváriak.

Vajta–Ikarus-Maroshegy 0–4 (0–3)

Góllövő: Michel (1. p.), Csrep­ka M. (29. p.), Kovács L. (38. és 49. p.)

A döntőt a másodosztály Thermovár csoportjának idei bajnoka, a Flavus Velence, valamint az első osztály jelenlegi negyedik helyezettje, az Ercsi Kinizsi játszotta.

Flavus Velence – Ercsi Kinizsi 1–1 (0–0), büntetőkkel 3–4

Flavus Velence: Boldog – Telek, Sebők A., Boda, Szalai P. (Gulyás) – Szigeti (Csikesz Z.), Mágocs (Bernáth), Kristóf, Klauz – Sowunmi A., Spánitz L. (Mónus). Vezetőedző: Csábi József.

Ercsi Kinizsi: Schön – Gróf (Pintér L.), Tolnai (Rebők), Kovács P. (Tóth K.), Szalánczi, Hamar E., Kővári L. Ivacs, Kondreska, Holentoner (Bognár B.), Jerzsabek. Vezetőedző: Lieber Károly.

Góllövő: Jerzsabek (58. p.), illetve Sebők A. (74. p.).

Mivel a rendes játékidőben döntetlen lett az eredmény, így büntetőkkel dőlt el a kupa sorsa, ahol a szerencse az ercsiekhez pártolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában