rangadó

2019.05.10. 21:11

Az aranyról dönt a Vajta – Perkáta

Gróf András

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezúttal vasárnap rendezik az összes találkozót.

A Viszlo Trans első osztályban a Baracs együttese a móri 5–0-s vereséget követően, ezúttal hazai környezetben a Kisláng-Telmex csapatát fogadja. A két csapat között csupán két pont a különbség a bajnoki tabellán, így a baracsiak győzelmük esetén megelőzhetnék mostani ellenfelüket, és feljebb léphetnének a táblázaton. A Mezőfalva gárdája a múlt heti bajnoki szabadnapját követően Enyingre utazik. A házigazdák feldobott állapotban készülhetnek a mérkőzésre, hiszen az előző körben Martonvásáron megszerezték első győzelmüket. Ezzel együtt természetesen a vendégek a találkozó esélyesei. A huszonhetedik forduló további párosítása a következő: Tordas – Főnix, Bicske – Mór, Sárosd – Martonvásár, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Sárbogárd, Lajoskomárom – Ikarus-Maroshegy. Szabadnapos: Ercsi Kinizsi.

A másodosztály Groupama csoportjában Vajtán csúcsrangadót rendeznek, ahol a listavezető Perkáta vendégeskedik. Az élen álló perkátaiak előnye csupán egyetlen pont az üldöző házigazdák előtt, így könnyen lehet, hogy ez a találkozó dönt a bajnoki cím sorsáról. Az utóbbi hat meccsen veretlen adonyiak, otthon a középmezőnyhöz tartozó Szabadbattyán ellen folytathatják jó sorozatukat. A táblázat alsó régiójában álló nagykarácsonyiak Kálozon, az előszállásiak pedig Ráckeresztúron próbálják meg gyarapítani a pontjaik számát. A huszonhetedik forduló további mérkőzései: Aba-Sárvíz – Szabadegyháza, Sárbogárd II – Pusztaszabolcs, Seregélyes – Sárszentágota, Besnyő-Iváncsa II – ­LMSK Cobra.

A harmadosztály Horfer Serleg csoport huszonegyedik fordulójának mérkőzései: Nagyvenyim – Kulcs, Lajoskomárom II – DUFK, Alap – Mezőszilas, Cece – Dég, Zichyújfalu – Nagylók, Rácalmás – Kisapostag.

A forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja 17 óra.GA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában