vereség lett a vége

2019.04.07. 20:26

Rangadót vívott az újvárosi együttes az MVFC Berettyóújfalu ellen

Mindkét fél számára hatalmas téttel bírt a péntek esti rangadó. A hazaiak a biztos bajnoki döntőért, a vendégek ugyanezen remények életben tartásáért léptek pályára.

Balogh Tamás

MVFC Berettyóújfalu – Dunaferr DUE Dutrade FC 5–3 (2–1)

MVFC Berettyóújfalu: Mezei Dávid – Rábl János, Szabó Péter, Amílcar, Rafinha.

Csere: László Márk, Békési Dániel Károly, Nagy Imre, Gál István, Harmati Tamás, Trencsényi János, Nagy Dániel, Takács Zoltán, Loch Sergio.

Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio.

Dunaferr DUE Dutrade FC: Rigó László – Németh Péter, Klacsák Bence, Pál Patrik Krisztián, Hosszú Ádám.

Csere: Cseresnyés Alex, Öreglaki Norbert László, Fridrich Dávid, Szeghy Szabolcs Géza, Sáhó Kristóf, Kovács Krisztián, Németh László.

Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Góllövők: Nagy Imre 2, Gál István 2, Rafinha, illetve Öreglaki Norbert 2, Pál Patrik.

A hazaiak egy kétgólós nyitánnyal kezdtek, amelyet szívós és céltudatos munkával ledolgoztak a dunaújvárosiak (2–2). Egy könnyelmű labdaveztést Henrique Da Silva büntetett (3–2). A záró tíz perc ezúttal is a Dunaferré lett, de Gál István szemfülesen megharcolt kipattanóból lőtt góljáért (4–2), és Nagy Imre tízméteresből bebombázott találatáért csakis magukat okolhatták (5–2). A fináléban még Öreglaki szépített (5–3), ám ez is maradt a végeredmény.

Fehér Zsolt: „A következő három találkozót mindenképpen meg kell nyernünk”

Így látták a derbit a szakvezetők:

Mullor Cabrera Sergio, a győztesek vezetőedzője: – Ebben a szakaszban semmi sem egyszerű, ez a mérkőzés sem volt az. Nagyon sokat készültünk és dolgoztunk azon, hogy két hónappal a döntő előtt megszerezzük az első helyet, ami a részvételünkhöz szükséges volt. Egész szezonban nagyon jól dolgozott a csapat.

Elképesztő, hogy az MLSZ éppen most egy hónap szünetet rendelt el.

Fehér Zsolt, a Dunaferr trénere: – A játékosaim az én szememben győztesként hagyták el a pályát. Az elsőtől az utolsó pillanatig küzdöttek, és ezzel nagyon megnehezítették az ellenfelünk dolgát, amely a mai napon is bebizonyította, hogy egy nagyon jó csapat. Nem hagyták, hogy a saját játékunkat játszhassuk, hogy erőszakosan kimegyünk és letámadunk. Ezért kellett többször is elővennünk a előnyös játékunkat. Az előttünk álló három meccset meg kell nyernünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában