Miután a Haladás megnyerte elmaradt meccsét, megelőzte a második Dunaferrt

2019.01.10. 22:35

Ma újra hazai pályán a futsalegyüttes

Az első osztályú futsalbajnokság következő fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC együttese pénteken 19 órától a Debrecen együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

Balogh Tamás

Fehér Zsolt vezetőedző együttese az előző körben az utolsó pillanatban szerzett góllal nyert a sereghajtó Csömör ellen, most pedig az ötödik Debrecen ellen kell begyűjteni a pontokat.

Amennyiben az őszi mérkőzésből indulunk ki, ez nem lehet probléma, hiszen akkor 6–1-re nyertek Fekete Róberték, aki egyébként jelenleg huszonnyolc találatával vezeti a góllövőlistát.

A góllövőlistát vezető Fekete (j) reméljük ma is betalál
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

– Azt mondjuk, hogy a vesztes mérkőzésből kell sokat tanulni, de ebből a nyertesből is lehet. Amikor az ellenfél nem nyílt sisakkal támad, annak is meg kell találni az ellenszerét. Akkor is, ha akár kilenc-tíz méteren is nagyon erőszakosan próbál meg védekezni – utalt vissza az előző mérkőzésre Fehér Zsolt.

Miután szerdán egy korábbról elhalasztott mérkőzésen a Haladás 4–2-re megverte a Csömört, így ezzel a sikerrel fellépett a tabella második helyére, a Dunaferrt egy ponttal megelőzve.

Mivel a második-negyedik helyezettet egy-egy pont választja csak el egymástól, így a dunaújvárosiak számára különösen fontos a pénteki siker, főleg, hogy a mögöttük tülekedő Veszprém egy meccsel kevesebbet játszott, ráadásul az alsóházi BME ellen nagy eséllyel megszerzik a bajnoki pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában