vízilabda

2019.01.19. 00:20

Kiütéses győzelem a Honvéd ellen

A Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázói pénteken kora délután az uszoda felújítása miatt albérletükben, a III. kerületi TVE-uszodában fogadták a nulla ponttal utolsó helyen álló Honvéd csapatát bajnoki mérkőzésen.

Gallai Péter

DUE-MAARSK– Budapesti Honvéd SE

25–4 (3–1, 9–1, 7–1, 6–1)

DUE-Maarsk: Aarts – Brezovszki 3, Menczinger 1, Mahieu 2, Vályi 3, Huszti V. 1, Szellák 2. Csere: Sajben N. (kapus), 1, Gurisatti 7, Horváth 3, Ziegler 2, Sajben V. Vezetőedző: Mihók Attila.

Menczingeréknek nem kellett nagyon megizzadniuk a pénteki találkozón
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A mérkőzés már a jövő heti, kassai Euroliga-csoportmérkőzések jegyében telt, amelynek egyértelmű esélyese a dunaújvárosi együttes volt. Ennek megfelelően kezdődött a találkozó, bár az első nyolc percben még úgy-ahogy tartani tudták a fővárosiak a lépést velünk, de a második negyed már DUE-Maarsk-hengert hozott, aminek végére tíz gól volt az előny. A találkozón mások mellett lehetőséget kapott a kapuban a fiatal Sajben Nikolett is, aki hatvanhét százalékos védési hatékonysággal zárta a kiütéses duna­újvárosi sikerrel zárult mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában