Hiába küzdött a Dab

2019.01.01. 21:18

Fájó vereséget szenvedtünk a Titánoktól

Az Erste Liga alapszakaszában vasárnap este a Vasas otthonába látogatott az Acélbikák csapata, s az első harmadban már 3 gólos előnyre tett szert.

Balogh Tamás

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Az első gólt Azari Zsolt ütötte a 8. percben a Vasas hálójába (0–1), majd Surányi Zsolt Máté következett a 17. percben (0– 2). Iossafov Artem állította be a harmad végén a 0–3-as eredményt.

A második harmadban a játék képe nem változott, viszont a gólokra várni kellett a 35. percig, ekkor Saluga Martin lőtt a Vasas kapujába (0– 4). Nem kellett sokáig a következő gólra, ugyanis Iossafov Artem duplázott (0–5).

A második harmadban több gól már nem esett. A harmadik harmadban sem engedték ki az irányítást a kezükből az újvárosi játékosok. A szépítő gólt az 56. percben lőtte Székely Mádai Gergő (1–5).

VASAS – DAB 1-5 (0-3, 0-2, 0-0)

Tegnap este viszont a Fehérvári Titánokat fogadták az Acélbikák Dunaújvárosban. A mérkőzés lapzártánkkor ért véget a hosszabbítás után 2-3 (0-1, 0-1, 2-0, 0-1) eredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában