férfi kézilabda-válogatott

2018.12.10. 18:57

Nagy László is a bő keretben

Gallai Péter

Veszprém, 2018. november 17. A veszprémi Nagy László a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójában, az A csoportban játszott Telekom Veszprém - IFK Kristianstad mérkõzésen a Veszprém Arénában 2018. november 17-én. MTI/Bodnár Boglárka

Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok hétfőn kihirdették a magyar férfi kézilabda-válogatott bő, 28 tagú keretét a januári, dán–német közös rendezésű világbajnokságra, a torna rajtjára 16 játékos nevezhető. A névsorban ott van a veszprémi Nagy László is, a 201-szeres válogatott játékos októberben lemondta a szereplést, de a júniusi, Szlovénia elleni selejtezőre viszszatért, és jelezte, szükség esetén a vb-n is számíthatnak rá. A dunaújvárosi nevelésű, illetve korábban itt szerepelt kézilabdázók közül Mikler Roland, Császár Gábor, Ancsin Gábor, Hornyák Péter és Bodó Richárd került be. A szűkített keret december 27-én kezdi meg a felkészülést. A világbajnokságot január 10. és 27. között rendezik, a magyarok a koppenhágai D csoportban Svédországgal, Katarral, Argentínával, Egyiptommal és Angolával találkoznak. A csoportok első három helyezettje jut a középdöntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában