örömröplabda

2018.11.08. 19:47

Röplabdamaratont rendeztek ismét egy napon át

Közel nyolcvanan vettek részt a röplabdamaraton rendezvényén október utolsó hétvégéjén a településen. A helyi hobbi röplabdások ugyanis harmadik alkalommal is meghirdették ezt az örömjátékot, amelyre nemcsak csapatok nevezését várták, hanem bárki csatlakozhatott.

L. Mészáros Irma

Péntek estétől két helyszínen – a Magyar László Gimnázium tornatermében és a városi tornacsarnokban 42 meccset játszottak le. A hét csapat – amelynek tagjai Dunaújvárosból, Paksról, Madocsáról, Dunaegyházáról, Dunaföldvárról érkeztek – este héttől éjjel kettőig körmérkőzést vívott egymással. A legjobbnak a Pentele csapat bizonyult, amelyet a Nyerőmű (Paks) és a Felejthetetlen (Dunaföldvár) gárdák követtek a képzeletbeli dobogón. Az ünnepélyes éjszakai eredményhirdetés után a folytatásban hajnali ötig örömröplabda következett, amelyben ki-ki energiája alapján vett részt. Majd egy kis rekreáció, laza labdázgatás után reggelivel gyűjtöttek újabb energiát. De jöttek friss erők is. Dunaújvárosból a DSE Röplabda Akadémia U 15-ös korosztálya egy csapattal és szülőkkel érkezett a szombati játéksorozatra, amelyben négy csapat vett részt.

Valamikor az esti órákban taktikai megbeszélést tartanak a szervezők Vicsik Boglárkával
L. Mészáros Irma

Vicsik Boglárka és a huszonkét fős hobbi röplabdás csapat szervezésében lezajlott eseményt – a visszajelzések szerint – szeretik a résztvevők. A többség az ezt megelőző alkalmakon is részt vett. Korábban 18 órás programot szerveztek, most – ha nem is teljesen – huszonnégy órát adogatták a labdát, de jól sikerült a rendezvény.

A főszervező ígéri, hogy évente egy alkalommal a következőkben is lesz röplabdamaraton mindazoknak, akik nem versenyszerűen űzik ezt a sportot, de élvezik a játékot, s ráadásul szeretik a kihívásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában