Hibátlanul végeztek az élen

2018.11.25. 21:08

A Hild nyerte a megyei döntőt

November 22-én rendezték meg Dunaújvárosban a V-VI korcsoportos röplabda diákolimpia Fe­jér megyei döntőjét, amelyen a Pannon Oktatási Központ gimnazistái mellett két székesfehérvári, valamint egy sárbogárdi iskola csapataival mérték össze tudásukat a hildes diákok.

Gallai Péter

Nagy örömünkre, a mieink szettveszteség nélkül, hibátlan mérleggel, azaz négy mérkőzésből négyet megnyerve szerezték meg az aranyérmet, ezzel pedig továbbjutottak a röplabda diákolimpia országos elődöntőjébe. A csapat felkészítő tanára Kövessy Balázs volt, az együttes tagjai pedig: Csizmadia Tamás, Matyiák Árpád, Sárközi Kálmán, Koch Adolf, Móró Ákos, Kiss Marcell, Amdhega Ádám, Ihász Benett, valamint Farkas Bence Sándor.

A Hild idén is hagyományaihoz híven szerepel eddig
Fotó: DSZC

A dunaújvárosi intézmény röplabda sportágban kimagasló teljesítményt nyújt hosszú évek óta, hiszen idén januárban már a harminckettedik aranyérmet szerezte meg a Dunaújvárosi SZC Hild József Szakgimnáziuma a 2017/2018. tanévi V-VI. korcsoportos fináléban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában