Buenos Aires

2018.10.12. 20:54

A legjobb négy közé jutottak

Első helyen jutott a középdöntőbe a magyar lány ifjúsági strandkézilabda-válogatott a Buenos Aires-i korosztályos olimpián, amelynek tagja a DKKA játékosa, Braun Csenge is. A magyar együttes mind az öt csoportmérkőzését megnyerve jutott a legjobb hat közé, miután könnyed győzelmet aratott Amerikai Szamoa és Mauritius ellen, majd két, európai riválisát, Oroszországot és Horvátországot is legyőzte, végül Tajvan ellen aratott magabiztos győzelmet.

Braun Csenge

Az Európa- és világbajnok magyar válogatott az elődöntőbe jutásért Paraguay ellen drámai mérkőzésen aratott győzelmet csütörtökön, az első játékrészt 15–12-re nyerte a magyar csapat, a folytatás már nehezebben alakult, az utolsó másodpercekben 16–16-nál Hadfi hetest védett, majd Braun félpályáról betalált a felsőbe, így 17–16 arányban nyerték a második játszmát. Argentína ellen telt ház előtt, büntetőkkel kapott ki a magyar csapat a középdöntő második mérkőzésén, az első játékrészt 18–16-ra nyerték a mieink, a folytatásban azonban Argentína bizonyult jobbnak, így szétlövés következett, amelyet a házigazda nyert 7–6 arányban. Braun 12 gólt szerzett.

A magyar együttes pénteken este Hollandiával játszott az utolsó fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában